Gezondheid Komt Van Binnen     
                                        

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk mijn afspraak te wijzigen of te annuleren?

Ja, dit is mogelijk tot 4 uur voor de afspraak. In de bevestigingsmail die heeft ontvangen na het maken van uw reservering klikt u op de link onder de tekst “Om uw reservering aan te passen of te annuleren klikt u op de link hieronder”.

Wilt u de reservering binnen 4 uur voor aanvang wijzigen, bel dan het telefoonnummer 0642369826

 

Is het mogelijk om met cash / pin / credit card te betalen?

Ja, dit is mogelijk. BARAI Beauty & Massage accepteerd contant. Daarnaast hebben we een pin apparaat, dit apparaat accepteert ook credit cards zoals Mastercard, Visa en American Express. Natuurlijk kunt u ook van te voren per iDeal betalen wanneer u via de website boekt.

 

Waarom wordt er tijger balsam gebruikt tijdens een massage?

Tijger balsam verwarmt de hui den onderliggende spieren, daarnaast zitten er tal van kruiden in verwerkt die helpen om pijnlijke plekken te verzachten.

 

Wat is een Thaise massage precies?

Onderdeel van de Thaise massage is het rekken en strekken van de verschillende lichaamsdelen. Het lichaam wordt eigenlijk in verschillende yoga posities gebracht, gebruik makend van het lichaamsgewicht van de therapeut. Ook gebruikt de therapeut ellebogen en knieeën om druk uit te oefenen om blokkades los te maken.

 

Ik ben zwanger, kan ik een massagebehandeling ondergaan?

Ja, dat kan op een veilige manier. Als je zwanger bent, heb je vaak last van stress / hormone en dan kan een massagebehandeling helpen te ontspannen. Wel is de behandeling anders, zo wordt er geen gebruik gemaakt van drukpunten, en zal er een lichte massage gegeven worden. Als je zwanger bent, boek dan een Ontspanningsmassage en geef voor de behandeling aan dat je zwanger bent.

 

Waarom heb ik veel last van pijn in mijn onderrug en wat kan ik daar aan doen?

Veel mensen die op kantoor werken krijgen last van hun (onder)rug. Dit komt veel voor bij mensen met zittend werk, waarbij ze in een verkeerde houding zitten, of lange periodes in dezelfde houding zitten. Daarbij komt er continu druk te staan op de onderrug. Het is dus belangrijk om het zittend werk af te wisselen met voldoende beweging, het liefst iedere 30 minuten. Als je klachten hebt, dan kun je het best een Ontspanningsmassage boeken, en aangeven waar je last hebt. Door middel van drukpunten is het mogelijk om de druk te verlagen en de pijn weg te nemen.

 

Waarom voelt mijn lichaam zeer aan na een harde massage?

Het kan 2 tot 4 dagen duren tot dit weg trekt. Het heeft te maken met de druk die is uitgeoefend op de spieren. Na een aantal dagen trekt dit weg en zul je je een stuk beter voelen omdat je spieren ontspannen en knelpunten zijn weggenomen.

 

Hoe lang duurt het voordat haar weer terug groeit na een wax behandeling?

Normaal gesproken groeien de eerste haartjes na een week weer terug, echter zijn die nog zo klein en niet zichtbaar/voelbaar. Een bijkomend voordeel van waxen is dat je tegelijk dode huid verwijderd.