Gezondheid Komt Van Binnen     
                                        
BOEK NU

 Massagebehandelingen


Ontspanningsmassage

60 minuten - EUR 65,-

Met een ontspanningsmassage verwen je lichaam en geest. De behandeling is een combinatie van olie- en drukpunten. Met een ontspanningsmassage laad je opnieuw je batterijen op en zeg je stress vaarwel.


Zweedse massage

60 minuten - EUR 65,-

Deze klassieke oliemassage is een "all-time favorite", je wordt door middel van een aantal basistechnieken gemasseerd. Een ware traktatie voor lichaam en geest. Na afloop van de massage ben je totaal ontspannen en kun je er weer tegenaan. 


Deep-tissue massage

60 minuten - EUR 75,-

Voor een meer gerichte aanpak op zones waar je klachten ondervindt is de deep-tissue (bindweefsel) massage geschikt. Met behulp van druk op pijnlijke plekken kunnen blokkades of knopen worden opgeheven.


Thaise massage

                  60 minuten - EUR 65,-

Bij een Thaise massage wordt je lichaam  gestrekt in plaats van gemasseerd met de welbekende strijkingen en knedingen. Tijdens deze traditionele massage wordt druk uitgeoefend op diverse punten, waardoor je spieren worden losgemaakt en eventuele pijn wordt verlicht. 

Hot Stone massage

                        60 minuten - EUR 75,-

Hot stone massage

Natuurlijke stenen worden verwarmd, deze helpen de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. Een zeer ontspannende behandeling die het algemene welzijn bevordert.

Voet massage             

45 minuten - EUR 55,-

Als je veel staat of loopt is het ontzettend goed om af en toe je voeten eens goed te trakteren op een voetmassage. In overleg kan dit puur ontspannend zijn of met meer focus op reflexpunten.

Migraine massage

45 minuten- EUR 55,-

De anti-migraine massage zorgt voor ontspanning en verlichting van de migraine. De spieren van de schouders, nek, de slapen, het gezicht, de schedelrand en de hoofdhuid worden gemasseerd. Door aanraking van bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van je klachten.

 Nek- en schoudermassage

 30 minuten - EUR 45,-

 

Als je veel stijfheid ervaart tussen de schouderbladen en in de nek dan is dit de ideale massage om deze spanning te verminderen. Deze behandeling is relatief kort (30 minuten) maar intensief.


  

Er worden beslist GEEN erotische massages gegeven

 

BOEK NU